Bli medlem

Ønsker du å hjelpe andre?

Har du et humanitært hjerte? Kunne du tenke deg å gjøre noe for andre som trenger din støtte i lokalsamfunnet eller ute i verden, samtidig som du får bli med i et hyggelig sosialt fellesskap? Da kan et medlemskap hos oss være noe for deg.

Vi er særlig opptatt av å hjelpe barn og unge, både i vårt nærmiljø og ute i verden, som ikke har det så godt. Er du opptatt av slike forhold så passer du godt inn i vårt miljø. Ta gjerne kontakt med et av våre medlemmer eller på e-post boken@kiwanis.no.

Vi vil gjerne ha flere medlemmer i klubben vår. Vi har i dag 23 medlemmer, kvinner i sin beste alder. Mange av oss har levd en stund og vi har hele tiden behov for å få med oss nye, friske krefter som kan gi klubben nytt liv. Vi er imidlertid en svært aktiv og livlig gjeng.

Det humanitære arbeidet og våre prosjekter har første prioritet, men for de som har behov for gode venner og et godt nettverk så satser vi også mye på det sosiale miljøet.

For å kontakte oss kan du: Sende en mail til boken@kiwanis.no eller ta kontakt med Gunn Jacobsen,  g.jacob@online.no eller på tlf. 98669192.  Du kan også finne ut mer om Kiwanis på kiwanis.no.

Kiwanis Club Larvik Bøken er en åpen klubb og alle som har lyst til å bli medlem er velkomne hos oss. Ta gjerne kontakt via mailadressen ovenfor eller snakk med et av våre medlemmer. 

I vår klubb foregår opptaket ved en enkel, men stilig og minneverdig seremoni, helt uten mystiske ritualer. På den måten blir din inntreden i klubben markert på en verdig måte.