Ønsker du å hjelpe andre?

Har du et humanitært hjerte? Kunne du tenke deg å gjøre noe for andre som trenger din støtte i lokalsamfunnet eller ute i verden, samtidg som du får bli med i et hyggelig sosialt fellesskap? Da kan et medlemskap hos oss være det du trenger.

Høres det bra ut? Kontakt oss, Kiwanis Club Larvik Bøken, les evt. om oss her på nettet og ta kontakt om du finner at dette kanskje kan være noe for deg!
Når vi blir bedre kjent finner vi fort ut om vi passer sammen. Vi driver med mange humanitære aktiviteter og prosjekter.

Vi er særlig opptatt av å hjelpe barn og unge, både i vårt nærmiljø og ute i verden, som ikke har det så godt. Er du opptatt av slike forhold så passer du godt inn i vårt miljø. Ta gjerne kontakt med et av våre medlemmer eller på e-post boken@kiwanis.no.

Vi vil gjerne ha flere medlemmer i klubben vår. Vi har i dag 23 medlemmer, kvinner i sin beste alder. Mange av oss har levd en stund og vi har hele tiden behov for å få med oss nye, friske krefter som kan gi klubben nytt liv. Vi er imidlertid en svært aktiv og livlig gjeng.

Det humanitære arbeidet og våre prosjekter har første prioritet, men for de som har behov for gode venner og et godt nettverk så satser vi også mye på det sosiale miljøet.

For å kontakte oss kan du: Sende en mail til boken@kiwanis.no eller ta kontakt med Gunn Jacobsen,  g.jacob@online.no eller på tlf. 98669192.  Du kan også finne ut mer om Kiwanis på kiwanis.no.

For å bli medlem må du introduseres av en person som er medlem i klubben. Via vedkommende blir du invitert til å delta på noen møter for å bli bedre kjent med hva vi gjør, og hvordan vi gjør det. Samtidig blir klubben kjent med deg. Den personen som introduserer deg vil bli oppnevnt som din «fadder», og dersom du finner dette interessant vil fadderen be om at du blir tatt opp som medlem. Dersom du ikke kjenner noen som er Kiwanismedlem så kan du ta kontakt med vår kontaktperson Gunn Jacobsen, så vil klubben oppnevne en fadder og kontaktperson for deg.

I vår klubb foregår opptaket ved en enkel, men stilig og minneverdig seremoni, helt uten mystiske ritualer. På den måten blir din inntreden i klubben markert på en verdig måte.